Vermaak

Eindexamentraining Beeldend 2023
OEFEN GRATIS JE KUNSTKIJKSKILLS!

Veel vermakelijker dan je zou denken, de kunsten. Vraag nu onze nieuwe examentraining aan, helemaal afgestemd op het thema ‘Vermaak’ van het vmbo-examen beeldend van 2023. Met gevarieerde oefenvragen boosten leerlingen vanaf nu helemaal gratis hun kunstkijkskills. Want een geoefend mens telt voor twee!

Examentraining 2023 Vermaak

Van het opvallende Circus-gebouw in Zandvoort tot werk van Erwin Wurm, en van Duchamp tot Quinten Massijs: deze module staat boordevol examenwaardige vragen vanuit verrassende perspectieven op het thema Vermaak.

Thema eindexamen 2023

Van architectuur, tot toegepaste en autonome kunst: het eindexamen vmbo beeldend zoomt dit jaar in op de innige band tussen kunst en vermaak.

De vragen in de examentraining zijn toegespitst op vier denkrichtingen uit het magazine Beeldende vakken: geraakt door vermaak, plekken van vermaak, vermaak in een kunstwerk en vermaak om van te leren.

Zo bekijken leerlingen kunstwerken, ontwerpen en architectuur door de bril van vermaak, maar gaan ze verder dan ‘leuk’ of ‘grappig’.

Sociale kanalen

Via onze sociale kanalen delen we de komende tijd gave perspectieven op de examenthema’s en inspirerend oefenmateriaal. Laat dat examen maar komen! Volg ons nu op Facebook of Instagram voor kunstzinnige trainingsmomentjes.