CKV tiplijn

Ontdek alle ckv tips via onze unieke tiplijn!

Altijd goede ideeën

Sharing is caring! Daarom delen wij graag de allerbeste tips voor het vak ckv met jou. Lekker praktisch en breed inzetbaar: onze ckv-tiplijn biedt adviezen en goede ideeën voor allerlei ckv-situaties. Hoe betrek je iedereen in de klas met leuke praktijkopdrachten? Hoe komen meningen verder dan ‘mooi’ of ‘lelijk’? Hoe haal je met je klas alles uit een museumbezoek? Hoe praat je over schurende onderwerpen in kunst? Tried and tested door echte docenten.

  • Wekelijks direct bruikbare tips
  • Praktisch en veelzijdig
  • Gemaakt door professionals
  • Kosteloos!
Meld je aan voor onze tiplijn
Tiplijn formulier

Eerste hulp bij ckv!

Van handige checklists tot waardevolle oneliners die leerlingen ‘aanzetten’: de tiplijn is concreet en brengt je zelf ook op goede ideeën. Wij verzamelden al deze inzichten bij ervaren docenten en professionals in het veld. Van drama- en muziekdocenten en ckv-leraren tot professionele dansers, vormgevers en architecten. Zij staan al jarenlang voor de klas, werken met leerlingen op elk niveau of staan midden in het culturele veld.

Exclusief voor iedereen

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je tot het einde van het jaar elke week exclusieve tips. Want we delen goede ideeën graag met iedereen, maar we houden het natuurlijk wel graag een beetje speciaal.