CKV To Go

Stel je eigen methode samen
TROMGEROFFEL!

Lang verwacht! Goed nieuws! We introduceren next level maatwerk voor al onze ckv-methodes: vanaf volgend schooljaar kun je het lesmateriaal helemaal zelf samenstellen, tot op niveau van individuele leerlingen.

PICK AND CHOOSE

Kies de onderdelen die perfect bij jouw leerlingen passen en selecteer de gedeeltes die precies aansluiten op je eigen programma. Zo combineer je het Kunst uit het Vuistje-materiaal eenvoudig met je eigen opdrachten en lessen, zonder afgeleid te worden door de rest. En ook niet onbelangrijk: je betaalt alleen voor wat je ook echt gebruikt.

PASSEN EN METEN: PTA EN JAARPROGRAMMA

Dat geeft lekker veel vrijheid en mogelijkheden, zo’n methode die je zelf kunt samenstellen. Maar misschien kun je wel wat hulp gebruiken bij het schrijven van je PTA en het plannen van je schooljaar. Daarom bieden we je de service van onze PTA-hulplijn. We gaan dan met je in gesprek en helpen je met jouw PTA en jaarprogramma: we combineren jouw specifieke wensen en behoeften met alles wat de methode te bieden heeft.

PTA-HULPLIJN: ADVIES OP MAAT

Maak nu een afspraak voor een PTA-hulplijngesprek! Wij helpen je bij het samenstellen van een passend jaarprogramma dat voldoet aan al je wensen én onderwijseisen. (Complimenten van de zaak: onze jaarplanner-bouwer ontvang je gratis.)