Ckv-methode

Alles voor ckv onder één dak, voor vmbo, havo/vwo en TTO

ALLES IN ÉÉN

Onze methodes spreken tot de verbeelding en bieden passende werkvormen voor elk niveau. Het complete digitale pakket is een lesmethode en Kunstdossier in één. Lekker veel vrijheid met een extra dosis gemak: de methode is flexibel te gebruiken naast je eigen lessen, biedt alles wat je nodig hebt onder één dak en maakt de administratie wel heel eenvoudig.

ALTIJD DICHTBIJ, ALTIJD ACTUEEL

Met één druk op de knop volg je de individuele voortgang van je leerlingen en weet je wat ze zien, doen en antwoorden. Tijdens de lessen speel je live in op de interesses en inzichten van je leerlingen met dynamische klassengesprekken en groepsdiscussies. En de lesinhoud blijft altijd lekker actueel zodat leerlingen de keuze hebben. Ieder jaar verschijnen namelijk tien nieuwe lessen, met een speciale module over Engelse kunst en cultuur in de Engelstalige methode.

MAATWERK VOOR VMBO

Talloze verrassende modules geven betekenis aan kunst en cultuur vanuit de leefwereld en het beroepsperspectief van de leerling. De belangrijkste antwoorden worden gaandeweg automatisch opgeslagen in het CZP Eind. Zo weten leerlingen precies wat ze gedaan en gezien hebben en hoeven ze zich alleen nog bezig te houden met wat ze ervan vonden. Natuurlijk inclusief klassenportret, cultureel zelfportret en Kunstdossier.

MAATWERK VOOR HAVO VWO (OOK ENGELSTALIG)

Stel makkelijk een gevarieerd kunst en cultuurmenu samen uit het complete aanbod. Alle dimensies en disciplines komen aan bod. Blikopeners en Do-it-yourselfmodules dagen uit om te verkennen en de handen uit de mouwen te steken en een uitgebreide onderzoeksmodule biedt eerste hulp bij onderzoek. Inclusief klassenportret, culturele zelfportretten in drie fases, analysemodellen én natuurlijk het Kunstdossier.

SEE FOR YOURSELF

Benieuwd naar hoe dat er allemaal in het echt uitziet? We laten het je graag zien tijdens een rondleiding door de digitale omgeving. Stuur een mailtje naar [email protected], dan helpen we je snel verder.